Winteruur > Winterbanden

Wij denken aan uw veiligheid

3/11/2016

Het is van het grootste belang dat u tijdens élk seizoen met de juiste wielen rijdt, wielen die optimale grip bieden naargelang de weersomstandigheden. Is het +7°C of kouder? Dan is het tijd voor uw winterwielen! Voor die wissel kunt u op onze expertise rekenen.

Waarom kiezen voor veilige winterwielen?

De herfst is het seizoen waarin hevige regenbuien en vallende bladeren zorgen voor natte en gevaarlijke wegen. De belangrijkste oorzaak van auto-ongevallen tijdens de winter is de slechte voorbereiding op de typische weersomstandigheden in het najaar. Dankzij nieuwe technologieën en grondstoffen zijn winterbanden niet alleen uitermate geschikt voor gebruik tijdens winterse omstandigheden, zoals de reis naar de wintersportgebieden, maar vooral ook in het klimaat van de Benelux.

Uw winterwielen bewijzen hun nut al vanaf +7°C. Ze worden gemaakt uit een speciaal rubbermengsel dat soepel blijft bij lagere temperaturen. Zo hebben ze een betere grip op de baan én is uw remafstand tot wel 20% korter. Dankzij de speciale groeven in het profiel worden water en vuil snel afgevoerd. En de kleine lamelletjes in het loopvlak zorgen voor meer grip op ijs en sneeuw.

Voor ons zijn uw banden geen bijzaak. Ford blijft immers voortdurend investeren in onderzoek en volgt de laatste evoluties in de bandenwereld op de voet. Alleen banden die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen komen in aanmerking voor montage op onze winterwielen.
Door de aanschaf van extra winterbanden slijten uw zomerbanden natuurlijk niet.  De extra investering rendeert dus onmiddellijk alleen in veiligheid en kost u op langere termijn minder dan u zou vermoeden. 

Kom vandaag nog langs, neem contact op of maak een afspraak.

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws



Beoordelingen