Timing gewijzigd! tijdelijke verkeerslichten op Mechelsesteenweg tot 5 oktober

9/09/2020

Sinds half september werkt een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer betonherstellingen uit op de Mechelsesteenweg, waardoor Garage Deprince voor een korte periode wat moeizamer te bereiken is. Toch blijft een bezoek aan onze locatie mogelijk en natuurlijk kunt u ons altijd online contacteren.

De volgende maatregelen worden voorzien (telkens met tijdelijke verkeerslichten):
(Lees hier meer over de werken).

  • Fase 1: duurt nog t/m 28 september (6 uur): afsluiten Waterschransweg en Oud-Strijderslaan ter hoogte van Mechelsesteenweg. Fietsers en voetgangers kunnen door. Het verkeer op de Mechelsesteenweg wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten.
  • Fase 2: vat aan op 22 september om 9 uur en duurt tot 5 oktober (6 uur): het verkeer op de Mechelsesteenweg wordt net voorbij Hoog-Lachenen (komende vanuit Lier) geregeld met tijdelijke verkeerslichten
  • Fase 3: start op 1 oktober om 9 uur (in plaats van 24 september) en duurt tot 5 oktober (6 uur): afsluiten Rode-Kruislaan en Oud-Strijderslaan ter hoogte van Mechelsesteenweg. Fietsers en voetgangers kunnen door. Verkeer op de Mechelsesteenweg wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten. In de periode van 30 september t/m 2 oktober is het nodig om gedurende 1 dag ook ter hoogte van nr. 536 ook het verkeer te regelen met tijdelijke verkeerslichten.


De verschillende fases overlappen, waardoor er soms dus op 2 plaatsen tegelijk tijdelijke verkeerslichten zullen staan (om zo de duur van de werken te beperken).

   Maak een afspraak

  [email protected]

  03 491 91 30

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen